FUTURE OF FOOD INSTITUTE
  • F-O-F
    • Over ons
    • Meedoen?
    • Contact
    • Nieuwsbrief
  • Onderzoek
    • F-o-F rapport >
      • Bestel het rapport
      • 5 belangrijkste lessen
      • Inhoud van het rapport
      • F-O-F brand 2019
    • Innovatie Validatie
    • Positionering
    • Catering inKijk
    • Kwantitatief onderzoek
    • Kwalitatief onderzoek
  • Consultancy
  • Inzicht & trends
    • Plant based plate
    • Schuld-vrij
    • Barriers to Green
    • Big Food Responsibility
    • Circulariteit
    • Nieuwe business modellen
    • Korte ketens
    • Tech Triumph
    • Kracht van de natuur
    • Urgentie!
    • Politieke plannen
Foto

gaat de consument Kweekvlees accepteren?

Foto
Consument, Barriers to green
​19-07-2019
Kweekvlees, de oplossing om vlees te kunnen eten zonder negatieve gevolgen als dierenleed, milieubederf en CO2-uitstoot. Maar wat vind de consument van kweekvlees? Onderzoek laat zien dat 43% van de consumenten liever 'normaal' vlees eten dan kweekvlees, zelfs als de prijs hetzelfde zou zijn. Dit komt onder andere doordat ze kweekvlees als iets onnatuurlijks zien.
Lees meer
Inzicht & trends
Foto

Future of Food Institute is een initiatief van ​INZICHT & IMPACT en GOEDBEGIN.

We stellen ons graag even voor. Download hier onze flyer
Foto
Foto
Future of Food Institute is aangesloten bij
Foto
Foto
  • F-O-F
    • Over ons
    • Meedoen?
    • Contact
    • Nieuwsbrief
  • Onderzoek
    • F-o-F rapport >
      • Bestel het rapport
      • 5 belangrijkste lessen
      • Inhoud van het rapport
      • F-O-F brand 2019
    • Innovatie Validatie
    • Positionering
    • Catering inKijk
    • Kwantitatief onderzoek
    • Kwalitatief onderzoek
  • Consultancy
  • Inzicht & trends
    • Plant based plate
    • Schuld-vrij
    • Barriers to Green
    • Big Food Responsibility
    • Circulariteit
    • Nieuwe business modellen
    • Korte ketens
    • Tech Triumph
    • Kracht van de natuur
    • Urgentie!
    • Politieke plannen